Over Roukens Maatwerk

Roukens Maatwerk is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk meubels en overkappingen. Eigenaar Jan-Willem Roukens al vele mooie en uitdagende projecten achter zijn naam staan. Op basis van zijn vakmanschap, oog voor fijne details, fraaie afwerkingen en goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Roukens Maatwerk sinds de start van het bedrijf een brede en gevarieerde klantenkring opgebouwd

Maatwerk voor binnen en buiten

Roukens levert maatwerk in de breedste zin van het woord. Meubels voor binnen- en buiteninterieur. Prachtige steigerhouten meubels, maar ook schitterend meubilair van andere houtsoorten. Net wat je wenst en wat optimaal bij je woning en interieur aansluit. Wij maken onder meer boekenkasten, linnenkasten, dressoirs, stoelen, tafels en banken, maar ook loungesets, bloemenbakken, zandbakken, overkappingen, hekwerken en veranda’s. Wij komen bij je thuis om de juiste maten op te nemen en geven desgewenst advies hoe de maatmeubels qua vorm, kleur en afwerking het beste bij je interieur passen. Roukens Maatwerk zorgt zo samen met jou voor een meubel op maat, dat geheel naar je smaak is en naadloos op je wooninterieur aansluit.

Waarom maatwerk

Het grote voordeel van maatwerk is dat je vanaf het begin bij het maakproces betrokken bent en maximale invloed hebt op het uiteindelijke resultaat. Bij Roukens krijg je altijd het gewenste ontwerp in de door jou gekozen stijl. Pas al jij het goedkeurt gaat Roukens Maatwerk aan de slag. Of het nu een kast, stoelen, tafel, loungeset, bloembak of zandbak betreft. Maar ook bij het maken van veranda’s, overkappingen en hekwerken leveren wij ijzersterk handwerk.

Waarom Roukens?

Roukens Maatwerk staat voor vakmanschap, gebruik van eersteklas materiaal, maximale service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je weet zeker dat je iets uniek in huis haalt. Wij geven je graag een vrijblijvend persoonlijk advies. Wij staan je bij van ontwerp tot oplevering.. Wij maken alles, zolang het maar technisch uitvoerbaar is. Bij Roukens krijg je gegarandeerd een duurzaam en stijlvol product, waarmee je jarenlang kan pronken.. Kortom, alle reden om te kiezen voor Roukens Maatwerk.