Maatwerk meubelen

Wil je je kamer of buitenruimte functioneler inrichten en meer sfeer creëren? Kies dan voor meubels op maat. Roukens Maatwerk levert vele handgemaakte meubels van hoge kwaliteit die volledig naar je wens worden ontworpen en vervaardigd. Je bepaalt niet alleen hoe de meubels eruit moeten komen te zien, maar ook van welk materiaal ze moeten worden gemaakt. Roukens heeft veel ervaring in het maken van steigerhouten meubels. Je kunt echter ook kiezen voor vurenhout, MDF, eiken, grenen. Net wat je smaak is en wat het beste bij jouw interieur past.
Ook qua afwerking van jouw maatwerk meubels heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Of je nu je meubels onbehandeld, gegrond, gelakt of voorzien van een duurzame en slijtvaste laag wilt, wij zorgen dat jouw individuele meubilair de uitstraling heeft die je wenst. Roukens ontwerpt en realiseert de meest uiteenlopende objecten als boekenkasten, linnenkasten, steigerhouten tafels, banken en stoelen, veranda’s, hekken, overkappingen, bloembakken, tuinbanken en bedrijfsmeubilair. Allemaal op maat en naar jouw eigen voorkeur en stijl gemaakt.

Maatwerk meubelen voor de zakelijke markt

Een maatwerk meubel staat overal. Bij je thuis, op kantoor of in een openbaar gebouw. Roukens Maatwerk bedient zowel de particuliere als zakelijke markt. Uitgangspunt is steeds dat de ruimte optimaal wordt benut en het meubelstuk qua afmeting en design volledig in het interieur past. Roukens biedt exclusieve oplossingen voor bedrijven, instellingen en organisaties. Maatwerk is bij ons echt maatwerk. Wij maken uitsluitend meubelstukken van hoge kwaliteit die tot op de centimeter nauwkeurig zijn, geheel in de stijl die je voor ogen hebt. Wij vertalen jouw wensen in een bijzonder ontwerp, waarmee je als ondernemer of manager