Timmerwerk

Het grote voordeel van maatwerk is dat je vanaf het begin bij het maakproces betrokken bent en maximale invloed hebt op het uiteindelijke resultaat. Bij Roukens krijg je altijd het gewenste ontwerp in de door jou gekozen stijl. Pas al jij het ontwerp goedkeurt, dan gaat Roukens Maatwerk aan de slag. Wij zorgen voor het gewenste eind resultaat. Of het nu een kast, stoelen, tafel, loungeset, bloembak of zandbak betreft. Maar ook bij het maken van veranda’s, overkappingen en hekwerken leveren wij ijzersterk handwerk.Onderhoud

Ook het onderhoud is behoort bij Roukens Maatwerk. Roukens Maatwerk staat voor vakmanschap, gebruik van eersteklas materiaal, maximale service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Van het vervangen van kozijnen tot het tegelwerk.

Meubel-interieur

Heb je een ontwerp voor een meubel in gedachten of op papier, maar slaag je er niet in om deze in een van de standaardcollecties van de meubelzaken te vinden? Het komt vaak voor dat het juiste meubel er voor jou nét niet is. Een kast is te groot, een loungebank te klein of een tuintafel past niet op mooi op het terras. Kom dan met je eigen ontwerp naar Roukens Maatwerk. Of het nu voor je binnen- of buiteninterieur is, wij helpen je aan je gewenste meubelstuk op maat.
Zie je op de website een gerealiseerd werk of project en je wil je deze op maat laten maken? Geen probleem.Dat doen wij graag. Ook als je nog geen vastomlijnd idee hebt over je nieuwe meubel, is het goed contact met ons op te nemen. Wij maken op basis van je wensen, stijlkeuze en interieur een maatwerk ontwerp, dat helemaal op je lijf geschreven is. Je hebt natuurlijk gedurende het gehele ontwerpproces maximale invloed op het uiteindelijke resultaat. Het wordt tenslotte jouw maatwerk meubel! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken je ideeën werkelijkheid.